Барокот на „Скопје 2014“ денес


Меси против Левандовски -11 ден ↓↓↓На секое шкарт дело му се кратки нозете и векот. Барокот на „Скопје 2014“ не е ништо поразличен од тоа.

Извор: Фејсбук профил на Илија Лазаров