На комисиска расправа за загадувањето на воздухот Шилегов си игра игри на мобилен


Викенд најава - Најинтересно во Серија А! ↓↓↓Влатко Ѓорчев нешто зборува за енормното загадување на воздухот во Македонија, особено во некои македонски градови каде ситуацијата е одамна далеку повеќе од алармантна (оти неговата партија се истепа од решавање на овој горлив и според многу параметри смртоносен проблем), Шилегов си игра игри на мобилен (ќе почека аерозагадување то до 2019, ене кај е, така испаѓа според планот на Министерството за екологија), а народот си се гуши и труе.

Извор на видеото: Пресинг ТВ