Арнолд Шварценегер се вакцинираше против коронавирусот (снимка)


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓„Денес беше добар ден. Никогаш не сум бил посреќен чекајќи во ред. Ако ги исполнувате условите, придружете ми се и пријавете се за да ја добиете вакцината. Дојдете со мене ако сакате да живете!“, напиша Шварценегер на Твитер.