Арамолепци: 14 пратеници во Собрание во 2019 година не кажале ниту еден збор (видео)


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Дополнително, на 24 пратеници активностите во Собранието им се бројат буквално на прсти. Сите тие, во период од 12 месеци, зеле нето плата од 12.000 евра, без патни трошоци. Избори се ближат, па вие размислете дали воопшто ќе гласате и зошто.