Една е мајка, ама кога е ќерка во прашање – тато си е тато


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Секој татко кој има ќерка, знае дека овие ситуации не само што се реалност, туку на истите и со задоволство се изложува и ги прифаќа како нешто убаво и благородно, кога станува збор за неговата мезимица.