Американска заводливост зачинета со мексикански сексапил

Ана Чери е заводлива Американка со мексиканско потекло која во светот на социјалните медиуми инстант слава стекна со фитнесот. Ана на Инстаграм ја следат дури 12,5 милиони луѓе.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AnaCherí (@anacheri)

34 годишната Чери отсекогаш го обожавала спортот, особено фудбалот, кој уште како дете го тренирала со своите врсници.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AnaCherí (@anacheri)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AnaCherí (@anacheri)

Бидејќи немала вистински предиспозиции за овој спорт поради својата става и градба, се преориентирала кон фитнес. И веруваме ќе се согласите дека не згрешила.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AnaCherí (@anacheri)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AnaCherí (@anacheri)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AnaCherí (@anacheri)