19 години затвор за човекојадецот кој ѝ го изел мозокот на својата девојка


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓23-годишниот Дмитриј Лучин доби 19 години затвор за убивање и касапење на својата девојка, за на крај да го испече и да го изеде нејзиниот мозок.

За грозоморот на ова убиство да биде најужасен, човекојадецот Лучин, на крајот, ја испил и крвта од својата девојка. Тој ја убил неговата постара љубовница, 45-годишната Олга Будунова со удар со шише по главата на 8 март, кога отишол кај неа на романтична вечера за да го прослават Денот на жената.

Пред присутните во судницата во Нижни Новгород, кои беа шокирани од тоа што го слушаат, Дмитриј го раскажа страшното злосторство и во детали опиша како го ставал нејзиниот мозок на скара да се пече.

Лучин е прогласен за виновен за убиство со посебно брутални намери, така што затворската казна ќе ја отслужи во специјален затвор за најтешки случаи.