10 воени тајни кои протекоа во јавност: Што му откри Обама на Трамп

Оние информации кои обично се класифицирани како најстроги тајни се воените, но од време на време „протекуваат“ и такви во јавноста, а еве десет такви кои излегоа надвор од контрола на американската војска. А кога може да ги знае Трамп, зошто не и ние.