Сигурно сте пиеле греена ракија, но дали сте чуле за греено виски?


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Еве што се случува кога ќе го загревате директно во шишето.