Вебкафе

1.200 дена околу светот на едно тркало

Ед Прат е лик кој во оваа година го заврши неговото речиси три и пол-годишно патување околу светот на неговиот „уницикл“, со кој изврти околу 35.405 километри од Велика Британија до Нов Зеланд и потоа по САД. Еве еден видео пресек на неговото возбудливо авантуристичко патешествие на едно тркало.

To Top