Ѕверски тешко: Кој може да направи барем еден ваков склек – нека се сними и нека прати


Викенд најава - Најинтересно во Серија А! ↓↓↓Слава Крипак нема проблем со тоа. Еве како изгледаат едни од најтешките, ако не и најтешки склекови на светот.