Златна новогодишна елка од 2,3 милиони евра


Дерби викенд: Ел Класико, дерби на Италија и битка за Рим! ↓↓↓Виенската филхармонија во баварската престолнина Минхен поставија елка направена од 2018 златници кои имаат вкупна вредност од 2,3 милиони евра.

Истата беше „накитена“ од страна на персоналот на „Pro Aurom“, компанија која се бави со трговија со злато и други благородни метали.