Ѕирнете во жешкиот новогодишен календар од „Тритекс“


Три дерби натпревари овој викенд ↓↓↓


Календарот е одличен спој на уметноста и женственоста. Шест беспрекорни фотографии во црно-бел стил ја отсликуваат сензуалноста која се крие во секоја жена со посебен акцент на убавината и атрактивниот и секси изглед.