Животот кога немаше „паметна“ технологија


Топ 10 најголеми фудбалски дербија


Факт е дека во тоа време, не така далечно од сегашното, бидејќи го паметиме живо и искуствено, имаше повеќе непосредна комуникација, а со тоа и повеќе емоции, енергија…повеќе живот.