Живот без вода за пиење и без пат во 21. век – трагична судбина на жителите на село Дреновци


Unboxing: Што е ново во студиото на BMG Network!? ↓↓↓


Многу не интересира пред претстојните локални избори кој ќе има храброст и лице да оди пред жителите на селото Дреновци, општина Долнени, и што ќе им ветува… (кликнете „гледај на Facebook за да го изгледате видеото)