Живее со сопругата, љубовницата и двете деца – за нив е ова семејна идила


Дерби во Англија, Столе против кралевите во Мадрид ↓↓↓


Деана (27) и Мени Ривас (28) се решиле да си го разубават семејниот живот на еден необичен И во најголем дел од светот контроверзен начин.

18-10-semejstvo2

Тие ја примиле 20-годишната Мелиса Џејмс да живее со нив, да им помага околу децата и да им го направи сексуалниот живот повозбудлив. Еве како изгледа нивниот секојдневен живот низ фотографиите кои ги споделуваат.

18-10-semejstvo3 18-10-semejstvo4 18-10-semejstvo5 18-10-semejstvo6 18-10-semejstvo7 18-10-semejstvo8 18-10-semejstvo9