Жестоки сцени: Убиството на рускиот борач Јури Власко снимено со камера (видео)


Unboxing: Што е ново во студиото на BMG Network!? ↓↓↓


Навистина вознемирувачки сцени. Власко беше убиен во јуни, во руската република Бурјатија, на брегот од Бајкалското езеро. во близина на селото Горјачниск. Тој беше двократен јуниорски европски шампион во борење во слободен стил.