Жешките карневалски костими на Ријана кои ги носеше низ годините на Барбадос

Ријана со право може да ја наречеме „Кралица на Барбадос“ со оглед на нејзините костуми кои ги носи за време на фестивалот кој секоја година се одржува во нејзиниот роден крај.

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Оваа година таа беше најжешка до сега, со дијамантски костум, тиркизна перика и шарени пердуви. Бидејќи има некој килограм плус, пејачката изгледа уште поубаво од деновите кога беше послаба.

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Еве како изгледаше на некои од минатите карневали на Барбадос.

2015

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

2013

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

2011

A post shared by RoByN (@rihxshine) on