Згодна и бестрашна: Вака изгледа сурфање во париските морничави катакомби


Од втора лига, до спасител на Германија - 12 ден ↓↓↓Алисон Тиал е позната како женскиот Индијана Џонс, а ова нејзино видео ќе ви покаже зошто. Сурвањето крај идилични егзотични плажи е една работа, но подземното сурфање во париските катакомби, каде се погребани над 6 милиони луѓе, е сосема друга дразба. Париз над површината е град на љубовта, но еве каков е под таа урбана идила.