Збеснати од пари: Аздисот и расипничкиот живот на „позлатената“ младина од Сингапур


Уствари викендов е затишје пред бура! ↓↓↓


Збеснати се од кешот со кој ги „долеваат“ нивните богати родители, живеат, така кажано, светски, на висока нога, а социјалните мрежи ги преплавуваат со фотографии од нивниот раскош, луксуз и богаташки чалам.

„Позлатената“ младина на Сингапур е дел од економско-финансискиот крем на оваа богата земја, иако освен најбогатите, таму има и многу сиромашни работници кои, како што претпоставувате, работата за многу помали приходи, за да можат овие да се чаламат вака.