Запознајте го јапонскиот Робинзон Крусо – 29 години живее сам на остров


Хрватска против “лудите“ јапонци - 16 ден ↓↓↓Има 82 години и не сака со никој да дели шише или било што друго, бидејќи стравува од вируси.

Инаку, вели дека смртта е најубавата работа што може да му се случи на човек кога ќе остари бидејќи тоа ја комплетира целата работа поврзана со животот. Таков став има бидејќи не верува во живот после смртта. И смета дека парите и религиите се најлошите нешта кои го уништуваат светот.