Вака трча Болт на нулта гравитација


Меси против Левандовски -11 ден ↓↓↓Легендарниот атлетичар од Јамајка и најбрз човек на планетата Земја, Усеин Болт, одлично се забавуваше во услови на нулта гравитација во специјално модифицираниот авион „Зиро џи“ на Ербас, за време на летот над Ремс, Франција.