Вредна Кристен, браво


Уште еден поткаст! Fat Cacko: Од гитара до Fat kitchen bistro и најдобриот бургер во градот ↓↓↓


32-годишната актерка Кристен Луел Гафни знае како треба на бензиска – од полнење гориво, до чистење на ветробранското стакло. Нема потреба од помош.