Не се обични – тоа се свети гомна


Ќе игра ли Елмас против Баерн Минхен!? ↓↓↓


Чистење на фекалиите од комплексот Свети Наум и истурање на само 100 метра од плажата, во најчистото.

Извор: Оффнет