Враќање на легендите: „Hey Ho“ – нова песна со спот од култните Ласт Експедишн

По пауза од цели 22 години, култниот македонски рок бенд Ласт Експедишн повторно со ново парче музика. Насловена „Hey Ho“, песната доаѓа во пакет со видео спот. Повелете и уживајте.