Вознемирувачко: 10-годишно дете излета од тобоган во аква парк!


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


10-годишно дете излета од тобоганот на денот на отварањето на еден нов аква парк во Калифорнија.

Детето испадна од тобоганот кој е висок три спрата и падна на бетонот, за среќа не беше тешко повреден, но можеше да се заврши трагично. Погледнете!