Вебкафе

Ова девојче има 6 години, повеќе од 100.000 следбеници на Инстаграм и од тоа заработува богатство!

Црвенокосото девојче Пикси Кертс има само 6 години, а на Инстаграм има повеќе од 100.000 следбеници. Притоа, секоја своја објавена фотка ја наплатува и тоа прилично добро.

Имено, Пикси за секоја фотографија добива по 6.000 долари и со својата мајка веќе развива сериозен бизнис. Нејзината мајка Рокси развила линија на аксесоари за коса, а јавноста ја осудува што своите амбиции ги остварува преку детето.

„Тоа е нејзиниот живот. Како и сите нејзини врсници и таа иде во градинка, но во слободно време ја промовирам на социјалните мрежи, патуваме, учествуваме на разни модни случувања. Сите се забавуваме, а покрај тоа и добро заработуваме“, изјави нејзината мајка.

Роски истакна дека штом ќе примети дека нејзината ќерка не ужива во модната игра, повеќе нема да објавува нејзини слики на Инстаграм.

When you are off sick and a special delivery comes from @peteralexanderofficial ?

A post shared by Pixie Curtis (@pixiecurtis) on

Friday sesh with our buddy @mattyflynny in the new @jaggadjunior ??

A post shared by Pixie Curtis (@pixiecurtis) on

Excellent day w my wingman ? @huntercurtis14

A post shared by Pixie Curtis (@pixiecurtis) on

Visiting Dorsie – calls for a pretty frock via @lm_bambini ? @doreenjacenko

A post shared by Pixie Curtis (@pixiecurtis) on

Advertisements
To Top