Видео: Крадеа овошје, па полицијата ги изрешети со јаболка!


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Полицијата од Јужна Африка немаше милост према крадците кои краделе јаболка, па најде специјален начин да ги казни.

Имено, полицијата ги натера четворицата несреќници кои краделе овошје да застанат покрај една карпа и ги гаѓаше со јаболка. Погледнете!