Влезе во продавница од Епл и ги искрши сите Ајфони што му дојдоа при рака


ТОП викенд: Битка за Манчестер и две дербија во Италија! ↓↓↓


Типот влета во салон за продажба од Епл во Дижон, Франција, вооружен со челична топка во рака, и почна да го крши секој Ајфон кој му дојде при рака, изложен на изложбениот простор.

„Епл е компанија која ги прекршува европските потрошувачки права. Тие одбија да ме обештетат. Им реков да ми ги вратат парите и ме одбија. Па, поради тоа, се случува ова што го правам во моментов“, револтирано изјави типот и продолжи со демолирањето.

Еве го и продолжението од деструктивната мисија на младиот Французин.