Вебкафе

Одење на работа на руски начин: Бројте колку луѓе излегоа од обичниот автомобил

Башка си носеа и инструменти – спремни за журка и тулумарење. Забегани до даска.

Advertisements
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top