Влезе в кола, ја соблече маичката и возењето можеше да почне


Роналдо нека се пази, Мароко гази - 19 ден ↓↓↓Деумно е за инспирација, делумно за мотивација, а блазе на оној кој може да си ги дозволи и за дегустација. 😉