Жешко

Влажни вежби за задник – вака го прави тоа Нивес

„Целзиус против досадниот дожд“, напиша Новес во описот на фотографијата. А објави и видео од истата сцена.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

To Top