Мајтап

ВИЦ: Ѕвони телефонот и мажот и вели на жената

Ѕвони фиксниот телефон и мажот и вели на жената:
– Слушај, ако ме бараат мене, кажи: жал ми е, ама мажот ми не е дома.
Жената ја крева слушалката и вели:
– Жал ми е, ама мажот ми е дома.
– А бре што ти е тебе, дали си ти нормална? – и се дере мажот. Не слушна што ти реков???
– Не се нервирај драги, не те бараа тебе.

To Top