Виц: На суд


Викенд најава - Најинтересно во Серија А! ↓↓↓Обвинет човек седи во судница за украдена кокошка и неколку јајца.

Веднаш станува за збор и и вели на судијката:

Признавам судијке, украдов кокошка и јајца. Да се спогодиме, еве казни ме за кокошката, ама за јајцата ако може да ме помилуваш.