Актуелно

Почувствуван земјотрес во Македонија

Околу 16 часот беше почувствуван земјотрес во Македонија со Рихтерова магнитуда од 5.6 степени.

Според информациите на Светската сеизмичка операција епицентарот на земјотресот бил во Албанија, 30км западно од Тирана.

Земјотресот предизвика вознемиреност кај жителите на Република Македонија.

To Top