Мајтап

Виц: Зошто зеде пари од паричникот?

Таткото го прашува синот:

Сине, зошто си зел пари од мојот паричник без прашање?

Синот:

Не бев јас, тато, мама ти зела.

Таткото:

Не лажи, мајка ти кога зема, ги зема сите до денар. А сега останале 500 денари во паричникот.

To Top