Мајтап

Виц: Вибратор со гаранција

Си разговараат две пријателки:

Вчера си купив вибратор со гаранција, вели едната.

Каков е тој вибратор со гаранција?, прашува другата.

Па, продавачот ми рече дека ако се расипе, лично тој ќе дојде да заврши работа.

To Top