Мајтап

Мајтап: Четири степени на лудило

Постојат четири степени на лудило:

1. Си правиш муабет сам со себеси.

2. Се караш со себеси.

3. Губиш во кавгата со себеси.

4. Не си правиш веќе муабет.

To Top