Виц: Зошто не ја спаси?


Unboxing: Што е ново во студиото на BMG Network!? ↓↓↓


Судијата го прашува сопругот чија сопруга се удавила:

Вие видовте како вашата сопруга се дави во езерото?

Да.

А зошто не ја спасивте?

Па, не разбрав дека се дави, таа си се дереше како и обично.