Виц: Да ми ги наместите


Лига на Шампиони: Нова сезона, нови очекувања! ↓↓↓


Извинете, дали ќе може да ми ги наместите бришачиве?

Извини дечко, не местиме бришачи.

Ама од кај вас ги купив.

Па, ние и кондоми продаваме, и ај сега и нив да ги местиме.