Мајтап

Виц: Зошто не идиш на работа?

Му се јавува шефот на Трпе:

Ало, Трпе, шефот тука.

Кажи шефе.

Зошто последниве три дена не идиш на работа?!

Ами, нели кажаа заради коронавирусов без потреба да не се излегува од дома….

Advertisements
To Top