Мајтап

Виц: Прекинувам со диетата

Згодна женска му кажува на својот нутриционист:

Прекинувам со диетата, не можам повеќе вака.

Зошто?

Вчера при секс му го гризнав увото на дечко ми.

Ништо страшно, само 30-40 калории се тоа.

Advertisements
To Top