Мајтап

Виц: Рибар со став

Перо гледа некој рибар на Вардар како лови риби и му проѓа:
– Долго време рибарите?
– Да, веќе дваесет години.
– И не ви е досадно вака сам да седите до река?
– Не! Секогаш се наоѓа по некоја будала што поставува глупи прашања.

Advertisements
To Top