Мајтап

Виц: Зошто мачката не пие ракија

„Мамо, зошто мачката не пие ракија?“, прашува синчето.

„Оти е животно, мамино“, одговара мајката.

„Аха, значи кај нас дома само тато е човек“, заклучува малиот.

Advertisements
To Top