Мајтап

Виц: Нормален секс после операција

После оперативниот зафат на една згодна русокоса, докторот и врши контрола.
– Докторе што мислите, како сум?
– Одлично, супер закрепнувате.
– Докторе, а ќе можам да продолжам со нормален сексуален живот?
Докторот се замислува.
– Па…
– Леле, знаев дека нешто не е во ред…
– Се е во ред г-ѓо, само никој не ми го поставил вакво прашање после операција на крајници!

Advertisements
To Top