Виц: Женска работа


Дерби до Дерби! Комплетен фудбалски викенд ↓↓↓


Ги осудуваат две жени на по 15 години затвор и како за „среќа“ ги ставаат во иста ќелија да бидат цимерки.

Врви време, тера, ја одлежуваат цела казна овие типкиве, па иди ден да ги пуштат да си одат од затвор.

На излегување, едната и’ вели на другата: „Еј, почекај, заборавив уште ова да ти го кажам…“