Виц: Семејна математика


Ќе игра ли Елмас против Баерн Минхен!? ↓↓↓


Таткото го гледа синот како решава задачи по математика, па одлучува да му помогне малку со собирањето.

– Лесно е, сине. Ајде вака, ако јас имам 1.200 денари, а мајка ти има 300 денари…

– Знам, знам тато, лесно е – мама има вкупно 1.500 денари.