Виц: Дечко и девојка на Водно


Ep.2 Urban Explorer: Каде да се пирсате во Скопје!? ↓↓↓


Ја качува дечкото својата девојка во кола и вози накај Водно. Стигнуваат таму на „местото“, се паркира, па седат во кола и ги гледаат ѕвездите на ведрото вечерно небо.

Девојката воздивнува и коментира: „Ах, колку е убаво тука, каква природа, каков чист воздух. Прекрасно ѕвездено небо, слушни ги само штурците како…“

Типот ја прекинува: „Не се штурци, патентите се“.