Виц: Женска финта


Ќе игра ли Елмас против Баерн Минхен!? ↓↓↓


Седат дечко и девојка на клупа во парк и типот вели:

„Те сакам“.

Девојката: „Зошто? Онаа зад тебе е многу поубава од мене…“

Типот се врти, гледа нема никој…

„Нема никој зад мене“.

Девојката: „Е нема. Ама да ме сакаше толку многу колку што велиш, немаше да се завртиш да провериш!“