Виц: Кондом на патот


Ep.2 Urban Explorer: Каде да се пирсате во Скопје!? ↓↓↓


Доаѓа некоја жена од село во град, да се прошета, да си купи нешто. Оди по тротоар и како што оди, стапнува на употребен кондом кој некој безобразник го фрлил на асфалтот.

Станува, го зема кондомот в раце, го гледа, го разгледува и се чуди не знаејќи што е тоа. Поминува покрај неа една градска девојка, ја гледа збунета со кондомот, па ја прашува:

„А бе, вие во село се дупите или не?“

„Се дупиме, како не се дупиме, само кожичката не му ја лупиме“.